Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Željko Obradović, Trener košarkaša Partizana,rekao je da je njegovu ekipu u porazu od Andore koštala loša treća četvrtina i istakao da je bolji tim pobedio.

„Čestitam Andori na trijumfu, očekivali smo težak meč. Imali smo mnogo oscilacija, mnogo nas je koštala ta treća četvrtina. Na kraju je pobeda pripala boljem timu“, rekao je Obradović posle utakmice.

PROČITAJTE JOŠ...

Nakon deset uzastopnih pobeda, košarkaši Partizana su u Andori doživeli prvi poraz u sezoni 2021/22. Crno-beli su u neizvesnoj završnici izgubili sa 60:61, u meču četvrtog kola Evrokupa.

„Imali smo mnogo uspona i padova, nedostatak koncentracije u ključnim momentima. Mladi igrači su napravili dosta grešaka, ali i oni koji nisu tako mladi. Imali smo previše promašaja za tri poena, nismo dobro igrali. Imali smo samo šest asistencija…“, rekao je Obradović.

Obradović je istakao da se njegov tim, ipak, borio do kraja.

„Na to ne mogu da se žalim, igrači se uvek bore i na tome želim da im zahvalim. Ali, nije bilo dovoljno za pobedu. Pokušali smo da razumemo njihov stil igre u odbrani, nismo imali dobro pozicioniranje u nekim trenucima. Kretanje lopte je bilo previše sporo, nedostajala nam je brzina u tom segmentu“, rekao je trener Partizana.

Crno-bele sada očekuje derbi protiv Crvene zvezde u ABA ligi, dok će u narednom kolu Evrokupa dočekati Lijetkabelis.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare