Foto: Starsport

Košarkaši Partizana pobedili su Hercegovac iz Gajdobre sa 92:67 u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća, a svoje utiske o toj utakmici izneli su trener Željko Obradović i Tristan Vukčević.

Foto: Promo

Tipuj na domaću košarku uz MaxBet!

Prvi se prisutnima u hali obratio Vukčević, koji je meč završio sa 15 poena uz sedam skokova.

„Bila je super utakmica, loše smo počeli, pa se digli u drugom poluvremenu“, kratak je bio Vukčević.

PROČITAJTE JOŠ...

Željko Obradović je prvim komentarom nasmejao sve u sali.

„Izgleda da je ovaj moj igrač gledao neku drugu utakmicu. Nije bila dobra utakmica. Ekipi Hercegovca čestitam na velikom rezulatu, na svemu što su uradili do sada, želim im sreću za sve dalje. Zahvaljujem se navijačima koji su podržali ekipu kao što rade cele sezonu. Odrađena utakmica, razmišljao sam i o polufinalu“, rekao je Obradović.

Uspeo je da isprati i neke utakmice Vojvodine, koja je naredni rival Partizanu u petak od 21 sat u polufinalu Kupa.

„Uspeo sam da pogledam par utakmica Vojvodine. Gledao sam celo prvo poluvreme i nešto od drugog dela u dvorani. Igraju agresivno, menjaju odbranu, čestitam im na izvanrednoj utakmici i svemu što rade. Posebno mi je drago zbog Rebrače, ulaže ogormnu energiju da se Vojvodina vrati gde bi trebalo da bude“.

Balša Koprivica je bio najbolji na terenu sa 13 poena i 14 skokova, dok je i Tristan odigrao sjajno, te pogurao tim ka pobedi.

„Igrali su veoma dobru utakmicu, pogotovo Balša. Odigrao je i protiv Igokee izvanredno, sve je odradio na visokom nivou, sem možda jedne ili dve situacije. Postaje svestan kvaliteta i kako može da pomogne timu. Tristan je u napadu bio dobar, čak i u odbrani bolje nego ranije. To je ohrabrujuće“, istakao je Obradović.

Partizan se mučio u prvoj deonici, kada je imao samo poen prednosti, a odlepio se tek u drugom poluvremenu, kada Hercegovac napadački nije mogao da isparira.

„Prva četvrtina nije bila na visokom nivou, ali što se tiče angažovanja i želje nemam primedbi. Voleo da to izgleda još bolje, ali tako je kako je“, zaključio je Obradović.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar