Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović čestitao je Cedeviti Olimpiji na pobedi i istakao da je njegov tim izgubio zato što je igrao loše odbranu.

PROČITAJTE JOŠ

Crno-beli su sinoć u 11.kolu ABA lige izgubili od tima iz Ljubljane 96:89, što im je drugi poraz u takmičenju, a prvi na domaćem terenu.

„Čestitam na zasluženoj pobedi, igrali su veoma dobro. To je tim koji je promenio roster, igrali su izuzetno napadački. Protiv Bolonje pre tri dana su igrali na isti način, njihovi spoljni igrači su nam pravili velike probleme. Mi nismo bili ni na približnom nivou odbrane koji smo imali u poslednje vreme. Imali smo nesreću da igramo bez Kevina Pantera, a nisam mogao da računam na Balša Koprivicu u drugom poluvremenu, koji je povredio skočni zglob. Videćemo kakvo je stanje. Utakmica je sigurno izgubljena u odbrani“, rekao je Obradović na konferenciji za medije.

Obradović je istakao da je medicinski deo stručnog štaba je rekao da Panter ima povredu koja je mogla da dovede do ozbiljnijeg pogoršanja.

„Ima tretman, koliko tačno će odsustvovati, šta je u pitanju, to treba da pitate našeg lekara, on će vam odgovoriti. Zdravlje igrača je na prvom mestu. Ja sam se složio sa procenom i time da ne bude u sastavu,“, zaključio je Obradović.

Trener košarkaša Cedevita Olimpije Jurica Golemac bio je zadoljvan posle pobede u Beogradu.

„Čestitke momcima na pobedi, bili smo agresivni i koncentrisani na oba dela terena, kontrolisali smo njihov ofanzivni skok. Sigurno je lepo pobediti Partizan u Areni, ali to je samo jedna utakmica, ne treba da poletimo“, rekao je Golemac.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar