Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Partizan nije uspeo da osvoji prvi trofej u sezoni

Željko Obradović, trener Partizana, prokomentarisao je poraz crno-belih od Studentskog centra (83:81) u finalu ABA Superkupa.

“Utisci da smo prisustvovali jednoj veoma dobroj utakmici. Sve se odlučilo u par zadnjih sekunda. Izuzetno zanimljiva i veoma dobra utakmica. Čestitam Studentskom centru i mom kolegi Andreju Žakelju. Odigrali su izvanredan turnir”, rekao je Željko Obradović nakon poraza.

PROČITAJTE JOŠ:

Brzopletost u napadu koštala je Partizan trofeja.

“Imali smo priliku da lako meč privedemo kraju, a brzopletim odlukama u napadu i u odbrani dozvolili smo da se vrate u utakmicu. Bez obzira, ima smo tajm-aut i zicer ispod koša. Tri-četiri zadnja napada ili odbrane mene nisu nikada posebno interesovale“.

Zahvalio se Željko svima koji su učestvovali u organizaciji turnira.

„Želeo bih da se zahvalim organizatorima, fenomenalna sportska atmosfera i druženje. Želim da se zahvalim svima koji su uradili sve da se prijatno osećamo ova tri dana u Podgorici.”

O poslednjoj akciji i promašaju Kaminskog rekao je sledeće:

“Nije bila improvizacija, znali smo kako će da odreaguju u odbrani. Nije bilo samo jedno rešenje, Kaminski je bio sam ispod koša, promašio je zicer i to je sastavni deo igre.”

Mateuš Ponitka je propustio čitav turnir zbog oporavka od lakše povrede.

“Ne bih pričao nešto posebno o njemu, imao je povredu zbog koje je bio sprečen da ide sa ekipom. Neće ići ni na turnir u Atini. Srećna okolnost je da do početka sezone imamo desetak dana. Neki igrači treba da se odmore, a neki da podignu formu kako bih ih koristili u većoj minutaži. Pripremni period je uvek takav. Zvanične utakmice se čekaju, kao što je bio ovaj turnir.”

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare