(Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Nije Obradović bio zadovoljan kako je njegova ekipa zatvorila utakmicu

Partizan je uspeo da savlada FMP sa 90:86, a trener Željko Obradović je sa novinarama podelio utiske nakon meča i 9. pobede u ABA ligi.

Crno-beli su tokom čitavog susreta kontrolisali dešavanja na terenu, ali su vidno „pali“ u poslednjih pet minuta, te su od gotovog napravili veresiju.

„Najavili smo da igramo protiv tima u dobroj formi. Mislim da smo uspeli da odigramo veoma dobro 35 minuta. Zadnjih pet minuta nije vredno pomena. Hvala svim ljudima koji su večeras bili u dvorani“, rekao je Obradović.

PROČITAJTE JOŠ:

Pričao je proslavljeni trener i o motivaiciji na ovom meču nakon pobede nad Efesom.

„Motivacija je bila na odličnom nivou. Pet minuta do kraja vodili smo 21 poen razlike. Do tog trenutka igrali smo izvanrednu utakmicu. Bilo je detalja, ali generalno je bila odlična utakmica. Čestitam igračima na tome. Svako ko malo prati košarku, jasno mu je šta se desilo zadnjih pet minuta. Ja ne verujem da je podcenjivanje i opuštanje. To je realan prikaz onoga što pojedini igrači mogu da rade. I onda će mene neko da pita što mladi ne dobijaju šansu. I tad ću vam pokazati zadnjih pet minuta protiv FMP-a.”

Problem su napravili mladi igrači na samom kraju.

„Sve ovo će da se sabira i oduzima kad ja budem trebao da odlučujem. Ceo život pokušavam da razumem mlade i da im dajem priliku. Sad možete da uđete na sajt ABA lige. Uzmite prosek igrača Partizana, pa će vam sve biti jasno za 11 kola. Mislim da nema nijedan igrač koji nema prosek više od 20 minuta. Probaćemo tako i da nastavimo.“

PROČITAJTE JOŠ:

Temperatura u „Areni“ nije bila baš visoka, ali to nije uticalo na košarkaše.

„Hladnoća je najviše smetala zadnjih pet minuta, ali nije bilo njima već ovim mojima. Stoposto je bila zima, nešto se desilo”, u šaljivom tonu rekao je Obradović na pitanje o hladnoći u „Areni“.

Prokomentarisao je i stanje sa povredama Papapetruea i Avramovića.

„Nijedan od njih nije trenirao zadnja dva dana. Imaćemo odgovor sutra, ako budu u boljem stanju videćemo pa onda donositi odluke da li će igrati protiv Fenerbahčea”, objasnio je Obradović.

U narednom kolu ABA lige Partizan putuje na noge Igokei u Laktašima.

BONUS VIDEO Koševi Efesa koji umalo nisu bili kobni po Partizan

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar