Foto: Starsport

Teške uvrede ukrajinskog novinara.

Rat u Ukrajini se ne smiruje, a zbog toga trpi i sport u velikoj meri što je na svojim leđima osetio i srpski košarkaš Nikola Milutinov.

PROČITAJTE JOŠ

On je nedavno završio sezonu u dresu CSKA iz Moskve sa kojim je na veliko iznenađenje ostao bez titule u VTB ligi, a prvenstvo se igralo uprkos ratnim dejstvima.

To je bio povod ukrajinskom novinaru Oleksandru Prošuti da vređa sve strane sportiste koji su nastavili da igraju za ruske klubove tokom rata.

Prošuta je odreagovao na informaciju da bi Ćavi Paskval mogao da ostane na klupi Zenita i sledeću sezone što je bio povod za besnu reakciju na Tviteru.

„Želim da mu pljunem posred glave. I svakom iz njegovog stručnog štaba. Ko god nije Rus. Nemam poštovanja prema njemu. N-u-l-a“, napisao je Prošuta u svojoj prvoj objavi.

On je posle prozvao i nekoliko košarkaša, između ostalog i Nikolu Milutinova.

„Možete da mi kažete da nemam poštovanja i slično. Odje**te. Želim da pljunem u lice svakom stranom igraču koji je igrao u plej-ofu VTB lige. I imam ceo spisak. Neću to učiniti, ali ako mi tražite da poštujem Marija Hezonju, Vila Klajburna ili Nikolu Milutinova…“, glasila je kontroverzna poruka pomenutog ukrajinskog novinara.

Milutinov je protekle sezone nosio dres CSKA iz Moskve, a od naredne bi mogao da se vrati u grčki Olimpijakos.

BONUS VIDEO Dejan Radonjić posle osvajanja titule ABA lige

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar