Sv igraju za Borišu

Sve utakmice Mundobasketa pratite u direktnim prenosima uz SBB na kanalima Sport kluba.

Foto:Nova.rs

Nikola Jović obratio se novinarima i javnosti nakon što je Srbija savladala Litvaniju sa 87:68 u četvrtfinalu Mundobasketa.

„Odlična utakmica, pokazali smo šta umemo, bili smo dobri kad je najbitnije. Od starta smo osetili kako igraju, znali smo šta nam treba“, počeo je Jović.

Plan je ispoštovan od početka do kraja.

„Bili smo spremni. Baš smo znali šta želimo, pokazali smo šta želimo, odradili smo ono što je trener tražio od nas“, dodao je Jović.

PROČITAJTE JOŠ:

Imao je poruku za Borišu Simanića, koji je izgubio bubreg.

„Sjajan, pokazali smo koliko možemo da igramo i koliko smo zajedno, pokazali smo u odbrani, svi su videli, mnogo mi je drago zbog svih momaka. Ovo je bilo i za Borišu koji nam je poslao poruku pred utakmicu, želimo da se oporavi i da se vrati na teren, stvarno ga volimo kao brata“, poručio je Jović.

Posle Italije je sve drugačije.

„Ostali smo zajedno, ja sam znao, moglo je da se vidi posle te utakmice sa Italijom da nije maksimum, pokazali smo koliko možemo“.

O poenima sa klupe rekao je sledeće:

„Imamo šansu da se popravimo, bićemo još bolji i spremićemo se dobro. Imamo Vanju Marinkovića i sve će biti u redu“, zaključio je Jović.

Orlovi su u prve tri utakmice do vrha napunili mrežice Kine, Portorika i Južnog Sudana, a dodatnu motivaciju dala im je Mozzart fondacija koja za svaki poen donira 1.000 dinara, a za svaku trojku 10.000 dinara. Na samo tri meča u grupnoj fazi takmičenja prikupljeno je 694.000 dinara, koji će se usmeriti za razvoj sporta među školarcima.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar