Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Srpski košarkaš pokazao sav talenat.

Košarkaši Majamija pobedili su Minesotu rezultatom 113:110 u veoma uzbudljivom duelu u kojem je solidnu minutažu dobio i srpski košarkaš Nemanja Jović.

Jović je postigao devet poena na ovom meču uz 50% iz igre i tako iskoristio priliku koja mu se otvorila zahvaljujući povredama nekih igrača Majamija. Jović je uz to dodao i tri skoka.

#related-news_0

Srpski košarkaš se sjajno snašao na terenu i dao odličan doprinos na oba kraja parketa. U odbrani je imao nekoliko sjajnih preuzimanja dok je u napadu prve poene postigao posle najlepše akcije na meču kada je ispraio seriju dodavanja i ušunjao se iza leđa i lepo pogodio, a u nastavku je pogodio i trojku posle sjajne finte kada je fudbalskim žargonom rečeno „prodao“ lažnjak čuvaru i zatim pocepao mrežicu.

Majami je vodio tokom celog meča, ali je na kraju zamalo ispustio pobedu u poslednjim sekundama.

Nakon promašene trojke Majamija na par sekundi pre kraja imala je Minesota šansu da ovaj meč odvede u produžetak, ali nije ni uputila loptu ka košu.

Najefikasniji pojedinac Majamija bio je Maks Štrus sa 19 poena, dok je na drugoj strani sa deset više prednjačio Entoni Edvards.


NBA rezultati

Klivlend – Bruklin 117:125

Majami – Minesota 113:110

Detroit – Los Anđeles Klipers 131:142 (128:128)

Čikago – Hjuston 118:133

Nju Orleans – Indijana 113:93

San Antonio – Juta 126:122

Portland – Šarlot 124:113

Standings provided by Sofascore


BONUS VIDEO  Pas Nikole Jokića kroz noge bez gledanja

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar