I dalje neizvesna odluka

Nikola Jokić još uvek nije siguran da li će igrati za Srbiju na Mundobasketu ove godine, a u razgovoru za „Glas Amerike“ otkrio je kada će doneti odluku o nastupu za reprezentaciju.

NBA sezona polako ulazi u završnicu, Jokić je sa Denverom i dalje prvi na Zapadu, a napad na titulu čini se kao i te kako realan.

PROČITAJTE JOŠ:

Zbog toga je Jokiu u fokusu prvo da završi sezonu sa Denverom, a onda će odlučiti da li e igrati za Srbiu kao na Evrobasketu prošle godine.

„Bitno je da smo se kvalifikovali, to je najvažnije. Videćemo kakav će biti plasman. Daleko je, ni ne razmišljam. To je odluka koju donosim preko leta“, istakao je srpski centar.

Jokić se dotakao i igre Denvera, koji nije u sjajnoj formi u poslednje dve nedelje, ali je i dalje lider konferencije.

„Treba da se zabrinemo, ali treba da razmišljamo da se vratimo kako smo igrali. Jer je do tada radilo. Pobedili smo dve u gostima. Deset dana smo na putu, puno je to“, rekao je Jokić.

Denver na svom parketu igra odlično ove sezone, ali u plej-ofu je sve drugačije.

„To u plejofu ništa ne znači, zavisi koga ćemo da dobijemo od protivnika. Moje očekivanje je da prođemo prvu rundu, cilj je da idemo rundu po rundu, sigurno imamo šanse. Zanimljiva smo ekipa“.

BONUS VIDEO Ukradena lopta i asistencija Nikole Jokića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar