Nikola Jokić avion
Foto: Screenshot Instagram nuggets

Ispred dvorišta u Somboru može da se vidi i sivi Porše Kajen, ali Nikola je izabrao nešto skuplje i drugačije.

Najbolji košarkaš Denver Nagetsa i MVP finala NBA lige Nikola Jokić, vozi i jednu od poznatijih „ljutih mašina“ u auto svetu.

PROČITAJTE JOŠ:

Jokić od automobila više voli konje i za njih je spreman da plati bogatstvo, ali je jasno da voli i komfor koji nude neke mašine poput Brabusa G klase ili Rols Rojs Kalinana.

Objavljena je i jedna od prvih fotografija unutrašnjosti, a mnogi su oduševljeni.

Izgleda kao da sve svetli u modelu Rols Rojsa za koji je Kristijano Ronaldo svojevremeno bio jedna od prioritetnijih mušterija.

Portugalac se putem svojih društvenih mreža i hvalio tim automobilom tek što je on predstavljen. Kod Jokićevog je čak i na krovu bilo mnogo svetlećih dekoracija, a komandna tabla imala nekoliko ambijentalnih boja.

Nije tajna da Jokić voli automobile krojene po njegovim željama, pa se tako ranije pojavila informacija i o luksuznom Brabusu.

Kada je reč o Rolsu, njega je prvi spolja pokazao bivši igrač Denver Nagetsa Vil Barton, uz snimak i slikua gde se vide dva bela Rolsa s razlikom da Jokićev ima crnu haubu.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Kosarka_bez_granica (@kosarka_bez_granica)

Razlika je i u tome što je Bartonov automobil Goust (Duh prim. prev). Cene oba modela mere se u stotinama hiljada evra, a po cenama koje se mogu naći na internetu, model Kalinana kreće od oko 330 hiljada dolara.

Pojedini modeli, poput „Klasenovog“ blindiranog idu i do milion dolara. Kada je reč o Brabusu, G63 AMG model je procenjen na četvrt miliona evra i u njemu je Jokić viđen kad je došao iz Denvera u Srbiju.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Taj model vozi već nekoliko godina i u njemu takođe postoji mogućnost izbora uređenja enterijera vozila. Američki mediji su ranije pisali da u vlasništvu ima još nekoliko neverovatnih automobila poput Lamborginija Aventadora S, kao i „broj manjeg“ Lamborginija Hurakan, ali i GMC Jukon Denalija.

Prva dva su prepoznatljivo sportski automobili i za žutog Aventadora se zna da košta nekoliko stotina hiljada dolara, jer im cena u zavisnosti od godišta i modela ide od 300, 400 hiljada pa naviše. Hurakan je malo „povoljniji“ i košta nešto više od 200 hiljada dolara, dok je GMC oko 150 hiljada.

BONUS VIDEO: Denver razmontirao Memfis uz novi tripl dabl Nikole Jokića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare