Niko nije mogao da vidi u prenosu uživo kako Nikola Jokić dobija treći MVP pehar. TNT, američka televizija koja realizuje prenos, odlučila je da to ne prikaže, a razlog je sve razbesneo.

Srpski centar je tako primio treću nagradu u nekoj vrsti medijskog mraka što je nezapamćena sramota i za NBA ligu.

PROČITAJTE JOŠ

Ovo je još jedan nepravedan potez prema najboljem igraču planete, a mnogi su se odmah podsetili kako je u toku njegovog biranja na NBA draftu sa 41. pozicije u tom trenutku išla reklama za jednu prodavnicu brze hrane.

Ovog puta nisu na programu bile reklame, već prosto uključenja iz Kolorada nije bilo. Razlog? Zbog toga što su navijači širom sveta bili prinuđeni da gledaju završne minute već početkom poslednje deonice rešenog meča između Njujork Niksa i Indijana Pejsersa (121:91).

Da, nije bilo uživo prenosa ni u Srbiji (jer Amerikanci realizuju prenos), pa tako ta kratka ceremonija koja je trajala tek dva minuta, ali ceremonija koja će se pamtiti čitavog života nije bila na TV.

Ovo je bez ikakve dileme bruka i sramota NBA lige pre svega zbog lošeg rasporeda, a onda i zbog činjenice što je dozvoljeno TNT da napravi ovakvu fatalnu grešku.

Da je isti slučaj bio u svakom kutku planete potvrdio je i Harison Vind, novinar iz Denvera, a samo su izabrani mogli da vide Jokića kako dobija nagrad – za to su morali da plate dodatni paket.

Da li možete da zamislite scenario u kom ne vidite kako Lebron Džejms prima MVP pehar? Da, to ne može niko na svetu da zamisli, ali Jokić nije dobio isti tretman.

Pogledajte i sami ceremoniju koju niko nije mogao da vidi u prenosu uživo.

BONUS VIDEO Nikola Jokić posle osvojene treće MVP titule

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare