Foto: Screenshot Twitter Voja

Zaista scena koja pokazuje koliko je uticaj Nikole Jokića u Denveru.

Nagetsi si uspeli da upišu tek drugu pobedu u poslednjih sedam mečeva sa 108:102, a Nikola Jokić je još jednom bio odličan.

PROČITAJTE JOŠ

Iako je znao da bude i značajno efikasniji sa 22 poena, 17 skokova i 10 asistencija uneo je preko potrebnu mirnoću timu. Uspeo je da stigne i do dve ukradene lopte (9/12 iz igre), te ima 20/15/10 statistiku više nego svi ostali igrači u ligi zajedno.

Jedan detalj je privukao posebnu pažnju, a to je bio povik Erona Gordona koji je postao poznat kao „Gospodin Naget“. To je čovek koji predstavljava vezivno tkivo ovog tima, sećate se kako je stigao u Evropu i iz prvog reda gledao mečeve Jokića na Evrobasketu? Upravo su takve male stvari za njega, a velike za saigrače odredile da dobije nadimak koji uspeva da opravda iz meča u meč.

Gordon je sada u jednom trenutku nakon uhvaćene lopte povikao Jokiću „Bravo brate bravo“. To se čulo čak i u prenosu što je svima u Srbiji koji su to primetili (retki su takvi) bilo beskrajno simpatično.

Američki košarkaš je tako pokazao da je naučio nekoliko stvari koje mu mogu pomoći u komunikaciji sa Srbinom, a da istovremeno gotovo niko (ili niko) u dvorani to ne razume.

BONUS VIDEO Novi tripl-dabl Nikole Jokića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar