Foto: Tanjug / AP Photo/Jeff Chiu

Najavljuje se MVP izdanje srpskog centra.

Denver Nagetsi doživeli su težak poraz u prvom meču plej-ofa na gostovanju protv Golden Stejt Voriorsa rezultatom 123:107, ali nikoga u ekipi iz Oklenda to ne zavarava i očekuju žestok odgovor iz Kolorada.

Naročito kada je u pitanju vladajući MVP Nikola Jokić.

PROČITAJTE JOŠ

U najavi drugog meča, jedan od najboljih i najznačajnijih igrača Golden Stejta, Drejmond Grin govorio je o Nikoli Jokiću i onome što ih očekuje u narednom duelu.

Krilni centar koji ima tri šampionska prstena, četiri nastupa na Ol-staru i nagrade za defanzivca godine upozorio je na opasnost koja im preti od srpskog centra.

„On je MVP sa razlogom. Verovatno će biti ponovo MVP, ali to ne znamo još, sa razlogom. Kada ga čuvam, takođe igram i šah. Ima toliko različitih igara tokom utakmice koje moraš da igraš protiv momka koji je toliko pametan.“

Jokić je bio dobar i u prvom meču sa 25 poena, 10 skokova i šest asistencija, ali je utisak da je ove sezone pokzao da može i mnogo bolje, pa se Grin pribojava da bi to moglo da se desi u drugom susretu.

„Osećam da će pokušati da izađe i da mi da 40 poena, 15 skokova i 15 asistencija u sledećoj utakmici. Besan je i vraća se po osvetu.“

Naredni susret između Golden Stejta i Denvera je zakazan za noć između ponedeljka i utorka od četiri sata posle ponoći po našem vremenu.

BONUS VIDEO Krvava glava Nikole Jokića u utakmici za NBA istoriju


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar