Foto: Tanjug/(AP Photo/Jack Dempsey)

Ništa od pobede na povratku.

Košarkaši Denvera poraženi su posle velike drame od Detroit Pistonsa rezultatom 110:108, a nije pomogla ni maestralna partija Jokića posle tri utakmice pauze.

Srpskog centra je samo jedan skok delio od tripl – dabla, a meč je završio sa 31 poenom, 10 asistencija i devet skokova. Nije pomogao ni povratak Džamala Mareja koji je odigrao loš meč napadački sa 10 poena uz šut iz igre 3/12 i osam asistencija, pa je Detroit uspeo da prekine seriju od sedam poraza.

PROČITAJTE JOŠ

Razigravao je Jokić saigrače i asistencijama omogućavao spektakularna zakucavanja, ali to na kraju nije bilo dovoljno.

Majkl Porter Džunior je bio drugi najefikasniji sa 18 poena i osam uhvaćenih lopti, a Gordon je završio meč sa 17 poena i sedam skokova. U timu Detroita je još jednom u prvi plan iskočio Bojan Bogdanović. Ubacio je hrvatski košarkaš 22 poena, upisao devet skokova, a sjajno šutersko veče imali su još Marvin Begli sa 14 poena (7/8 iz igre), Kevin Noks sa 17 (8/11) i Aleks Burks sa 21 (7/13).

Dosta ujednačen meč viđen je u Denveru. Detroit ga je neznatno bolje otvorio, ali su se timovi tokom većeg dela smenjivali u vođstvu. Međutim, gosti su serijom 13:3 početkom četvrte deonice stekli prvu dvocifrenu prednost od početka utakmice.

Uspela je ekipa Majka Melouna na krilima Jokića da priđe na svega -1 na minut pre kraja, Ali nije Detroit poklekao pod pritiskom, Burks je vezao četiri poena u tim trenucima i sprečio veliki preokret u poslednjem minutu.

Denver je sada na skoru 10/7, a sledeći meč igraju na gostovanju ekipi Oklahoma Siti Tandere.


NBA liga rezultati

Filadelfija – Bruklin 115:106

Memfis – Sakramento 109:113

Denver – Detroit 108:110

Finiks – Los Anđeles Lejkersi 115:105

Standings provided by Sofascore


BONUS VIDEO Jokić negativac u crtanom filmu, čuva mračne hodnike od Dončića, Janisa i Bukera

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar