Foto: Tanjug/AP Photo/Tony Gutierrez

Feneomenalna utakmica.

Košarkaši Detroit Pistonsa savladali su Dalas Maverikse u jedinom meču odigranom prethodne noći u NBA ligi rezultatom 131:125 posle produžetka uz sjajno izdanje dvojice košarkaša sa Balkana.

Bojan Bogdanović je predvodio Detroit sa izvanrednih 30 poena uz sjajan ut za tri gde je ubacio pet trojki iz šest pokušaja dok je odličan bio i Kilijan Hejz sa 22 poena od kojih osam u produžetku.

PROČITAJTE JOŠ

Na drugoj strani, najefikasniji je je bio Luka Dončić koji je utakmicu završio sa 35 poena na mom kontu uz koje je dopisao i deset asistencija.

Uzbudljiv pripao je domaćinu ( koji je otpor rivala slomio tek u produžetku. Ofanzivno veoma inspirisani timovi od starta su ušli u susret spuštenih gardova, a razlika dugo nije iznosila više od dva poseda. Ipak, u trećoj četvrtini Pistonsi su uspeli da staknu dvocifrenu prednost koju su uz oscilacije očuvali do završnice poslednje četvrtine.

Poslednja dva minuta igre Dalas je dočekao sa osam poena zaostatka, među tim serijom 8:0 uspeo je da odvede susret u produžetak, ali je to bilo sve i doživeli su peti poraz u poslednjih šest meečeva.

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO Grobari u transu skandiraju „uzmi Željko evro titulu“ protiv Valensije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar