Foto: ABA liga / KK FMP

Prva utakmica je "panterima" stvarno bila za zaborav.

Nenad Stefanović, trener košarkaša FMP-a nada se da će nekoliko faktora pomoći njegovom timu da se odupre Crvenoj zvezdi.

PROČITAJTE JOŠ:

FMP i Zvezda igraju u nedelju od 20 časova drugi meč finala košarkaške Superlige Srbije, dva dana nakon što su crveno-beli pobedili sa 110:71.

Iz FMP-a su naveli da će kapije FMP Arene u Železniku biti otvorene od 18 časova, da je ulaz slobodan i da je klub već napravio uspeh plasmanom u plej-of ABA lige, u polufinale Kupa Radivoja Koraća i finale domaćeg prvenstva.

„Svestan sam celokupne situacije, našeg stanja i rostera, naravno i snage Crvene zvezde. Nemam nerealna očekivanja, ali želim od mojih momaka da pokažu karakter i čvrstinu koji mislim da su nas krasili cele godine i koji su po mom mišljenju DNK ove ekipe. Očekujem da u tom delu imamo i veće prisustvo igrača koji na prošloj utakmici nisu bili u dobrom ritmu. Zna se kako FMP igra na domaćem terenu i očekujem da sutra ispravimo sliku koja je bila juče. Mislim da ona može da bude bolja od onoga što smo pokazali“, rekao je Stefanović za klupski sajt.

Njegov igrač Nikola Šaranović smatra da je ključno da se što pre zaboravi prvi meč.

„Velika pauza koju smo imali i odsustvo nekoliko igrača iz rostera učinila je da ne odigramo utakmicu na nivou onoga što smo radili cele godine. Crvena zvezda je najbolja ekipa u regionu i želimo da baš protiv nje pokažemo da nismo slučajno u finalu. Pozivam publiku da napuni tribine u FMP Areni, a mi obećavamo bespoštednu borbu do poslednjeg atoma snage“, istakao je Šaranović.

BONUS VIDEO: Pionir u crveno-belim zastavama, navijanje pred finale Zvezda – FMP

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar