Nemanja Nedović i Željko Obradović
Nemanja Nedović i Željko Obradović Foto: EPA-EFE/JOHN ANDREOU/Dragan Mujan/Nova.rs

Nemanja Nedović, košarkaš Panatinaikosa, imao je interesantnu razmenu sa jednim navijačem košarkaškog kluba Partizan u kojoj je otkrio da li bi igrao za ekipu koju sa klupe predvodi Željko Obradović.

PROČITAJTE JOŠ...

Nakon što je navijač crno-belih Nedoviću uputio pitanje da li bi ikada igrao za ekipu koju predvodi Željko Obradović, Nedović je imao spreman odgovor:

„Naravno, ali ne u Srbiji“, napisao je bek atinskih „zelenih“, koje je upravo Obradović sa klupe odveo do pet titula šampiona Evrope.

Obradović se pred sezonu 2021/2022 vratio u Humsku i već u prvim danima pokazao da se ne šali, s obzirom na to da je za samo nekoliko dana u klub doveo čak četiri sjajna pojačanja – Kevina Pantera, Zeka Lideja, Aleksu Avramovića i Rodionsa Kurucsa.

Nedović je karijeru započeo u Crvenoj zvezdi, za koju je nastupao od 2008. do 2012. godine, posle čega je igrao za Lijetuvos Ritas, Golden Stejt Voriose u NBA ligi, zatim Valensiju, Unikahu, Olimpiju iz Milana i Panatinaikos, sa kojim je produžio ugovor na još dve sezone.

Bonus video: Leonardo Bonuči, zvezda finala EURO 2020

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare