Nemanja Nedović
EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Srpski košarkaš Nemanja Nedović oprostio se od trenera Jorgosa Vovorasa koji ga je doveo u tabor "zelenih", minulog leta.

Nedović je stigao u Atinu u julu, mesec dana nakon što je Vovoras predstavljen kao novi trener. Jorgos je bio pomoćnik pre nego što je preuzeo novu ulogu koju je trebalo da obavlja bar do kraja ove sezone.

PROČITAJTE JOŠ:

Vovoras je na jednu nedelju obavljao funkciju trenera i dok je klub tražio novog šefa struke, posle odlaska Argirisa Pedulakisa i dolaska Rika Pitina i slično se dešavalo još nekoliko puta.

„Mrzim ovaj deo našeg posla, posebno u situaciji poput ove. Sjajan trener i još bolja osoba. Nadam se da ćete uskoro pokazati koliko ste zapravo dobro“, napisao je Nedović na društvenim mrežama uz fotografiju sa Vovorasom.

U medijima se spekuliše da je Sotiris Manolopulos glavni kandidat da zameni Vovorasa, a iako se pisalo da bi Jorgos mogao da bude na klupi do meča s Olimpijakosom (peti februar), rastanak sa njim je ozvaničen ranije.

Panatinaikos je ovu sezonu započeo sa pet pobeda i 11 poraza u Evroligi, a u domaćem prvenstvu ima sedam trijumfa i jedan poraz.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar