Foto: Tanjug / AP Photo/Rick Scuteri

Bosansko-hercegovački košarkaš Jusuf Nurkić dobio je jak udarac u meču Finiks Sansa i Golden Stejt Voriorsa.

Drejmond Grin ga je udario pesnicom u glavu i zbog prljavog poteza tokom igre je isključen iz utakmice. Nurkić, koji je u pobedi Finiksa (119:116), imao dabl-dabl sa 17 poena i 13 sakokova uz još sedam asistencija, završio je na parketu posle udarca.

PROČITAJTE JOŠ:

Nije odreagovao burno neposredno nakon duela, iako se videlo da je namera Grina

„Šta se događa s tim likom? Ne znam. Lično, mislim da je tom bratu potrebna pomoć. Drago mi je da nije probao da me zadavi. Ja samo stojim tamo i igram košarku, a on udara ljude i zamahuje šakama. Što god da mu se događa u životu, nadam se da će izaći na dobro“, rekao je Nurkić posle utakmice.

Grin je posle svega uputio izvinjenje posle incidenta s početka treće četvrtine kada je Golden Stejt imao napad i trebalo je da izvede loptu iz auta.

Grin je pokušavao da se izbori za poziciju i loptu i tada ga je udario.

„Vukao me je za kuk i ja sam zamahnuo rukom pokušavajući da prodam sudijama faul i ostvario sam kontakt s njim. Ja ne padam po terenu kako bi mi sudije svirale faul, ja podižem ruke. Kao što znate, ja nisam od onih koji se izvinjavaju kada nešto namerno urade, a ja se ovim putem izvinjavam Nurkiću jer nisam imao nameru da ga udarim“, rekao je Grin.

BONUS VIDEO: Jokić isključen na meču sa Čikagom zbog rasprave sa sudijom