Foto: twitter.com

Emocije su savladale Džulijusa Rendla u još jednom ružnom incidentu, američki mediji se pitaju da li je ovo "poslednja kap"?

Trener Niksa Tom Tibodo rekao je da je svađa između Rendla i pomoćnog trenera/video koordinatora Skota Kinga tokom subotnje utakmice sa Lejkersima „rešen problem“.

PROČITAJTE JOŠ

„Ali pozitivan obrt može potrajati samo do krajnjeg roka za trejd u četvrtak, jer deluje da čelnici Niksa hodaju kao na iglama zbog svog bivšeg Ol-star igrača. Navijač je snimio incident protiv Lejkersa i objavio na društvenim mrežama gde je izazvao pometnju zbog Rendlovog ponašanja“, pišu američki mediji.

Tokom tajm-auta, King je prišao Rendlu sa svojim laptopom, a Rendl je udario po ekranu i počeo ljutito da ga mu se unosi u lice.

Pomoćni treneri Keni Pejn i Džoni Brajant razdvojili su ih.

King je verovatno pokazao Rendlu propust u defanzivi u utakmici koju su Niksi na kraju izgubili u produžetku nakon što su ispustili +21.

„Kada imate takmičarski nastrojene ljude, imate takve stvari. To je normalno. Svaki tim to ima. To su takmičari, bile su ‘vruće’ glave u tom trenutku. Oni su u dobrom odnosu“, probao je da sve zataška Tibodo.

BONUS VIDEO Nenad Lalatović o sukobu sa Kataijem koji se uspavao na pripremama

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar