Radžon Rondo ušao u istoriju NBA, pretekao Majkla Džordana na 10. mestu najboljih asistenata u plej-ofu
Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Ražon Rondo, čuveni NBA košarkaš, uhapšen je nakon prekršaja u saobraćaju, ali ne zbog onog što je uradio dok je vozio automobil.

Kada je zaustavljen u nedelju u Indijani utvrđeno je da nezakonito poseduje vatreno oružje, pribor za drogu i marihuanu, preneo je „Wdrb.com“, koji je kao izvor naveo i Adrijan Vojnarovski, najpoznatiji novinar u SAD.

PROČITAJTE JOŠ

„Rondo je zaustavljen zbog saobraćajnog prekršaja od strane policije, a policajac je nanjušio marihuanu, što je izazvalo pretragu automobila, u kojoj je pronađen poštolj, marihuana za ličnu upotrebu, kao i pribor za drogu“, naveo je Stiven Vajls, portparol Policije Indijane.

Odveden je u zatvor okruga Džekson, ali je odmah položio kauciju. Sve optužbe protiv njega su bile prekršajne, a advokat nije želeo da se oglašava tim povodom.

Rondo je dva puta bio šampion NBA lige (sa Lejkersima i Bostonom), četiri puta je bio učesnik Ol-stara, a poneo je bolja individualna priznanja poput najboljeg asistenta i kradljivca lige, bio je član defanzivne petorke lige…

Poslednji put je u NBA igrao 2022. godine u Klivlendu.

BONUS VIDEO Jokić tripl dablom doneo Denveru pobedu protiv Indijane

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar