Foto: NBA

Ekskluzivna kolekcija sportske opreme dizajnirana u čast 16 NBA timova koji su izborili mesto na plej-ofu 2020. dostupna je od fanovima u Evropi na NBAStore.eu.

Oprema iz “Serije zaslužnih” proslavlja 16 franšiza, sa imenima ili logotipovima timova istaknutim na prednjoj strani dresova, koji sadrže aktuelne elemente dizajna tima oživljene poboljšanim bojama franšize.

PROČITAJTE JOŠ

Ornamentika na svakom dresu pojačava legendarne elemente koji su utkani u tkivo svake organizacije.

Kao dodatno priznanje za timove-učesnike plej-ofa 2020. godine i njihovu borbu za osvajanje NBA prvenstva, 15 dresova ukrašeno je specijalnim srebrnim oznakama, uključujući srebrni Nike znak u gornjem levom prednjem delu dresova i srebrnu oznaku „Earned Edition“ na donjem desnom prednjem delu, kao i srebrni NBA logo na poleđini, iznad imena igrača.

Svaki šorts takođe sadrži srebrni znak i Nike logotip. Oprema „Earned Edition“ za NBA šampiona 2020, ekipu Los Anđeles Lejkersa, jedinstvena je po zlatnim oznakama u čast osvajanja NBA šampionata koje je tim izborio u Orlandu na kraju prošlogodišnje istorijske sezone.

Fanovi mogu da posete NBA LockerVision radi uvida kada će timovi nositi svoju „Earned Editions“ opremu tokom ostatka sezone.

Earned Edition dresovi su dostupni za kupovinu od četvrtka, 18. marta, na NBAStore.eu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar