Foto: Tanjug/AP Photo/Marcio Jose Sanchez

Košarkaš Minesote Patrik Beverli kažnjen je sa 30.000 dolara zbog "neprikladnih izjava" i upotrebe "vulgarnih reči".

Patrik je „zgrešio“ u intervjuu medijima i objavi na društvenim mrežama posle pobede svog tima protiv Los Anđeles Klipersa, saopštila je NBA liga.

PROČITAJTE JOŠ:

Beverli je bio posebno emotivan pošto je Minesota pobedila Kliperse (109:104), koji su ga trejdovali posle četiri godine u ekipi.

Košarkaš je po dolasku u Minesotu tvrdio da će Timbervulvsi uspeti da se ušunjaju u plej-of.

„Čoveče, toliko sam želeo ovu pobedu… Ovaj trijumf je samo šlag na torti. Ušli smo u plej-in, pobedili smo ih, još jedan cilj je ispunjen. Rekao sam vam da ćemo igrati plej-of. Većina vas me je gledala kao da sam lud kada sam to kazao. Rekao sam vam, j****e… Neka vuku svoje d**e kući! Čeka ih dug let za Los Anđeles. Neka idu kući! Ovo meni znači više. Ja sam dao znoj, krv i suze toj organizaciji. Znate čitavu priču. Sve sam dao njima, a oni su me tek tako precrtali. Rekli su da sam sklon povredama, da sam star, da sam ovo, da sam ono… Nema boljeg osećaja nego da ih pobedimo u ovakvoj utakmici“, rekao je Beverli.

Inače, zbog nedoličnog ponašanja prema sudiji na istoj utakmici kažnjen sa 25.000 dolara.

Minesota je pobedom nad Klipersima zauzela sedmo mesto na zapadu NBA lige i u prvoj rundi plej-ofa igraće protiv Memfis Grizlisa.

BONUS VIDEO: Noć za istoriju NBA, cela hala ovacijama ispratila rekord Nikole Jokića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar