Foto: Tanjug/AP Photo/Michael Wyke

NBA liga prethodne noći donela je tri utakmice predsezone, a posebno se istakla Filadelfija protiv Toronta.

PROČITAJTE JOŠ

Siksersi su nadigrali Reptorse sa 125:111, glavnu ulogu imao je Nijang sa 16 poena, Anunobi je predvodio Toronto sa 22.

U skladu sa uobičajenom praksom kada su u pitanju predsezonski mečevi, minutaža je raspodeljena, nosioci igraju „pod ručnom“, pa je i Embid za 20 minuta došao do 10 poena uz šest skokova i tri asistencije.

Goran Dragić, koji je nedavno uz kontroverze došao u Reptorse, posle priče da ne želi da bude deo ovog kluba. za 22 minuta imao je dva poena uz po tri soka i asistencije.

Njegov bivši Majami je nadigrao Hjuston sa 113:106 uz 24 poena i devet skokova Hiroa, koji je rešio da maksimalno iskoristi predsezonske utakmice.

Parirao mu je Grin sa 20 poena, Robinson je bio 2. strelac Hita, a u trećem meču ove noći, Memfis je bio nemilosrdan prema Šarlotu.

Bilo je 128:98 uz 19 poena Bejna, Džekson i Morant su dodali po 16, Adams je imao čak 16 skokova uz 15 poena.

Rozije je igrao za čast Šarlota, sa 21 poenom.

Već naredne noći, između petka i subote,  čeka nas čak sedam utakmica, biće i naših aktera, Dalas Bobana Marjanovića igra protiv Klipersa, Denver Nikole Jokića čeka Minesotu, Nemanja Bjelica kao novajlija Golden Stejta suočava se sa Lejkersima.

Jedan meč odigraće Bruklin i Milvoki, a Netsi neće računati na Kajrija Irvinga i to je prvi meč koji on propušta zbog toga što ne želi da se vakciniše.

Ukoliko ne pristane, neće biti deo tima na domaćem parketu i to će biti ozbiljan problem za Bruklin.

Irving zarađuje 35,3 miliona dolara po sezoni i mogao bi izgubiti 16 miliona dolara ako se ne vakciniše i propusti svaku utakmicu kod kuće regularne sezone. Naime, prema informacijama ESPN, Irving bi za svaki propušteni meč kod kuće izgubio 380.000 dolara.

NBA LIGA, predseona

Šarlot – Memfis 98:128

Filadelfija  Toronto 125:113

Hjuston – Majami 106:113

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar