Foto : AP Photo/Mark J. Terrill

Ludnica prelaznog roka.

Poslednji dan za trejdove u NBA ligi je 9. februar, mnoge ekipe uveliko rade na promenama za nastavak sezone, a posebno aktivni su Los Anđeles Lejkersi.

PROČITAJTE JOŠ...

„Jezerdžije“ su dovele Ruija Hačimuru iz Vašington Vizards, u drugom pravcu je otišao Kendrik Nan, ali bi pravi „blokbaster“ tek trebalo da usledi. I sa jednim Bogdanovićem u glavnom ulozi.

Doduše, ne bekom Atlanta Hoksa i reprezentativcem Srbije Bogdanom, već zvezdom Detroit Pistonsa, Bojanom.

Bogdanović je već neko vreme navodno na meti Lejkersa, a nakon partije protiv Milvokija, kada je Baksima u porazu 150:130 ubacio čak 33 poena, navijači tima iz „grada anđela“ su odlepili za hrvatskim internacionalcom, pa mnogi veruju da bi upravo uz Bogdanovića Lejkersi bili nepobedivi.

Doduše, problem predstavlja cena koju Pistonsi traže za 33-godišnjeg košarkaša. Oni su spremni da se odreknu svog najboljeg igrača, ali u zamenu za nezaštićenog pika prve runde, uz jednog „mladog kvalitetnog igrača“, što Lejkersi u ovom trenutku nemaju, izuzev Maksa Kristija, koji se etablirao kao jedan od bitnijih šrafova u igri ovog tima.

Sa druge strane, jasno je da je na Lejkersima ogroman pritisak zbog narušenih odnosa na liniji Džejms – uprava, te nemogućnosti čelnika da kreiraju tim koji će biti dovoljno jak da se nadmeće za titulu, pa ne bi bilo iznenađenje da popuste pod pritiskom, čak i ukoliko bi to značilo da će u godinama koje slede platiti paprenu cenu.

BONUS VIDEO Pas Nikole Jokića kroz noge bez gledanja

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar