Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Supruga najboljeg košarkaša planete Nikole Jokića podelila je jednu od fotografija koju ovih dana svi rado dele.

Nikola je postao šampion NBA lige sa Denver Nagetsima, na ceremoniji dodele pehara se nije odvajao od ćerkice Ognjene, a poljubio je i suprugu i braću.

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, mnogo pažnje je privukla scena Ognjene kada ručicama udara po peharu namenjenom najboljem igraču finala NBA, ali i ona koju je sada podelila Natalija.

Ona i Nikola ljube ćerku dok stoje ispred trofeja Lerija O’Brajena i pehara za MVP-ja finala.

Jedan emodži srca i jedna pesma Đorđa Balaševića „Ja luzer“ bili su dovoljni da Natalija iznese svoju emociju i posle tri meseca na društvenim mrežama ostavi lepu uspomenu na jedan od najvećih uspeha srpskih košarkaša u istoriji igre pod obručima u našoj zemlji.

„Rođen pod sretnom zvezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam blizi – triput pogađaj. Neko nad nama vrši oglede. Hajde, usudi se i pogledaj u poglede,
ovde je osmeh – događaj“, kažu uvodni stihovi poznate pesme Balaševića.

Popularni Đole je voleo da gleda Nikolu, što je otkrila Balaševićeva udovica Olivera.

„Ja nisam luzer, o naprotiv, meni je osmeh lajt-motiv. Ja nisam luzer, ja imam nas, a za svet – ko te pita? Ja nisam čedo proseka, mene ne vuče oseka. S tobom je tretman poseban, svaki je dan dolče vita, i svud je Holivud“, veli dalje Balašević u pesmi.

Jokić je do velikog uspeha stigao pobedama u plej-ofu protiv Minesote, Finiksa, Lejkersa i na kraju Majami Hita. Finale je završeno posle pet utakmica, a Denveru je ovo prva titula šampiona u istoriji kluba.

Štaviše, tim iz Kolorada se pre ove sezone nije plasirao nikada ni u veliko finale NBA lige, tako da će i Natalija i Nikola i ostali iz Nagetsa imati razloga za slavlje.

BONUS VIDEO Hajlajts: Denver Nagets – Majami Hit, druga utakmica finala NBA

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar