Foto:USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Početak lige sve bliži, a biće ludnica i na tržištu

Početak NBA lige rezervisan je za 24. oktobar, a do tada bi pojedini timovi mogli da promene sastav i to znatno.

Kako prenosi Džon Gambadoro, novinar iz Arizone koji godinama prati Finiks Sanse, trener te ekipe Frenk Vogel traži defanzivnog orijentisanog centra.

PROČITAJTE JOŠ:

Prva meta u narednom periodu za Finiks mogao bi da bude Jusuf Nurkić, koji sa Portlandom već godinama ne uspeva da napravi veliki uspeh, iako pored sebe ima Dejmijana Lilarda.

Finiks je prošle sezone ispao od Denvera u plej-ofu, iako je važio za prvog favorita za titulu, pogotovo nakon dolaska Kevina Durenta.

Potencijalni dolazak Nurkića značio bi da će Diandre Ejton napustiti ekipu, a prvi u redu za njega stoje Dalas Maveriksi.

Tim za koji igra Luka Dončić već dugo traži sigurno rešenje na poziciji centra, a deluje da bi Ejton „legao“ Slovencu i Kajriju Irvingu, koji su zvezde ekipe.

Što se Portlanda tiče, on će verovatno ući u takozvani „ribilding“, a Lilard je takođe zatražio trejd i najbliži je Majamiju.

Međutim, ekipa sa Floride ne želi da u trejd paketu pošalje Nikolu Jovića niti jednu od dve zvezde (Batlera i Adebaja), pa je pitanje da li će do pomenutog trejda i doći.

U svakom slučaju očekuju nas uzbudljive nedelje što se tiče najkvalitetnije košarkaške predstave u Americi.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar