Foto:JAM STA ROSA / AFP / Profimedia

Ohrabrujuća pobeda pred četvrtfinale

Sve utakmice Mundobasketa pratite u direktnim prenosima uz SBB na kanalima Sport kluba.

Foto:Nova.rs

Reprezentativac Srbije Ognjen Dobrić istakao je svoje utiske nakon pobede nad Dominikanskom Republikom rezultatom 112:79.

„Stvarno dobar meč smo odigrali i zasluženo smo u četvrtfinalu. Od prvog do poslednjeg minuta smo uspostavli našu igru, mi smo se pitali na terenu, pobedili smo, to je nabitnije, okrećemo se četvrtfinalu“, počeo je Dobrić.

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon meča Srbije Dobrić je dobio informaciju da je Litvanija imala veliki plus protiv Amerike.

„Nismo, čujem od vas prvi put, videćemo kako ćemo se spremati“.

Nije želeo da bira protivnika u četvrtfinalu.

„Ne bih birao, sačekaćemo da vidimo ko će pobediti pa ćemo da se pripremamo. Imamo kvaliteta da igramo i sa jednima i sa drugima, daćemo sve od sebe nadam se da će to biti dovoljno za pobedu“.

Svi igrači Srbije su protiv Dominikanske Republike imali doprinos na terenu.

„Videla se energija, svi su uspeli, dali sve od sebe što i rezultat pokazuje, to ne može da se posigne sa pet igrača. To nam treba za nastavak takmičenja“.

Ovo će psihološki značiti ekipi za nastavak takmičenja.

„Jeste, dobra utakmica, dobro smo izgledali sa puno enegije, znali smo šta hoćemo i šta radimo, ovo treba da ponovimo i u četvrtinalu“.

Mečevi četvrtfinala igraju se u utorak.

Orlovi su u prve tri utakmice do vrha napunili mrežice Kine, Portorika i Južnog Sudana, a dodatnu motivaciju dala im je Mozzart fondacija koja za svaki poen donira 1.000 dinara, a za svaku trojku 10.000 dinara. Na samo tri meča u grupnoj fazi takmičenja prikupljeno je 694.000 dinara, koji će se usmeriti za razvoj sporta među školarcima.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar