photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

Srpski bek se uželeo utakmica, jedva čeka da istrči na teren pred navijače

Reprezentativac Srbije Nemanja Nedović najavio je pripremni meč sa Slovenijom u „Stožicama“ u sredu od 20 sati i 15 minuta.

PROČITAJTE JOŠ:

Srbija je prethodno pobedila Crnu Goru sa 82:73 u Beogradu, dok su Slovenci savladali Holandiju, Crnu Goru, Tursku i Ukrajinu.

„Prva javna utakmica za nas ovog leta. Čuo sam da je hala raspordata, da je potražnja velika, očekujem i nadam se sjajnoj atmosferi. Navikli smo posle par godina da Slovenci prave sjajnu atmosferu i da je veliki ‘hajp’ oko njihove ekipe. Biće ovo jedna dobra provera, možda i najjača u ovm trenutku. Mi imamo u planu da napredujemo iz utakmice u utakmicu tako da želimo da korigujemo neke greške koje smo imali protiv Crne Gore i najbitnije je da budemo svi zdravi. Jedva čekamo utakmicu, svi smo se uželeli igranja pred publikom i nadam se najboljem“, istakao je Nedović.

Srpski bek je pričao i o pripremama u Staroj Pazovi, kao i kratko boravku u Beogradu pre puta u Ljubljanu.

„U Pazovi je bilo zaista sjajno, mislim da nam svima to malo i nedostaje, jer smo imali stvarno odlične uslove što se tiče boravka, ishrane, oporavka i treninga, sve je bilo na vrhunskom nivou, možda i najboljem od kada sam u reprezentaciji. Tako da je tih deset bilo bilo zaista uživanje, a onda smo i u Beogradu imali sjajne uslove. Dobro se radi, velika je energija na treninzima, momci su zaista gladni. Mislim da je bilo dovoljno ovog pripremnog dela i da su svi spremni za utakmice koje slede“, završio je Nedović.

Srbija će nakon meča sa Slovenijom otputovati na pripremni turnir u Nemačku, dok će 25. avgusta igrati protiv Grčke u Beogradu u kvalifikacijama za Svetko prvenstvo.

BONUS VIDEO Izjava Vasilija Micića na okupljanju reprezentacije 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar