Dimitris Itudis; Foto: EPA-EFE/SERGEI ILNITSKY

Košarkaši CSKA Moskve nalaze se u rezultatskoj krizi, pošto su na poslednjih pet mečeva zabeležili isto toliko i poraza. Ipak, svetla tačka može biti povratak Nikole Milutinova na parket nakon povrede.

Poslednji neuspeh bio je u nedeljnom derbiju VTB šampionata, a bolji od ekipe CSKA bio je Uniks u Kazanju rezultatom 69:64.

PROČITAJTE JOŠ:

Pre toga, izabranici Dimitrisa Itudisa su u VTB ligi izgubili neočekivano i od Kaleva sa 67:56 u gostima.

Ono što može da raduje trenera Itudisa je činjenica da se srpski centar Nikola Milutinov vratio na parket, a protiv Uniksa je za deset minuta na parketu upisao dva poena i tri skoka.

CSKA je trenutno na četvrtoj poziciji u VTB šampionatu, a sledeći meč igraće protiv Lokomotive Kubanj. Taj meč na programu je tek petog decembra, pa će Itudis imati vremena da ekipu pripremi na pravi način, kako bi se vratila na pobednički kolosek.

Foto: Starsport

Što se Evrolige tiče, ni tamo ne blistaju. Ruski tim nalazi se tek na devetoj poziciji sa skorom od četiri pobede i isto toliko poraza.

Na poslednja tri meča nisu slavili, a bolji su redom bili Asvel, Monako i Fenerbahče.

Sledeći rival biće ekipa Makabija, koja je u seriji od šest pobeda u svim takmičenjima. Taj meč na programu je u četvrtak 11. novembra od 18 časova.

BONUS VIDEO: Maljković o Tokiju, Parizu, medaljama i milionima metaka

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar