Nikola Milutinov; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Neizvesna sudbina srpskog centra

Nikola Milutinov blizu je povratka u Evroligu, pošto bi ovog leta mogao da napusti CSKA iz Moskve, jer mu ističe ugovor.

Kako prenosi specijalizovani košarkaški portal „Basket news“, za njega se interesuje Olimpijakos, u kom je već igrao od 2015. do 2020. godine.

PROČITAJTE JOŠ:

Olimpijakos je poražen u finalu Evrolige od Real Madrida u poslednjim sekundama, dok je prošle sezone Vasilije Micić trojkom uz zvuk sirene izbacio klub iz Pireja u polufinalu elitnog takmičenja. Stoga, Olimpijakos želi ozbiljno da se pojača za narednu sezonu, a Milutinov je glavna meta.

Srpski centar je u CSKA jedan od najboljih igrača, ali već dve sezone nema priliku da se takmiči u Evroligi, zbog rata u Ukrajini. Stoga, ne bi bilo čudno da se odluči za odlazak iz ruskog tima tokom predstojećeg leta.

U igru za potpis Milutinova odavno je uključen i Virtus iz Bolonje, za koji nastupa i Miloš Teodosić.

I Virtus i Olimpijakos su finansijski veoma sposobni timovi, pa dogovor oko plate Milutinova ne bi trebalo da bude problem. Pitanje je samo koje su njegove želje i namere za narednu sezonu.

U poslednjoj sezoni Evrolige koju je igrao, Milutinov je na 16 mečeva prosečno beležio 7,7 poena uz 6,5 skokova, pre nego što je CSKA izbačen.

BONUS VIDEO Lebron bukvalno skinuo kapu Jokiću i progovorio o mogućoj penziji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar