Foto: Instagram/Olympiacos

Košarkaši Crvene zvezde proslavili su pobedu protiv Partizana u finalnoj seriji ABA lige na svečanosti u jednom beogradskom restoranu.

Tim Janisa Sferopulosa slavio je u društvu članova kluba, rukovodstva, prijatelja, kao i poznatih košarkaša.

PROČITAJTE JOŠ

Na slavlju je bio prisutan Nikola Jović, reprezentativac Srbije iz Majamija, čiji otac je deo rukovodstva kluba, a među gostima se našao i Vasilije Micić, nekadašnji plejmejker crveno-belih, sada član Šarlot Hornetsa.

Na jednom video-snimku, koji je osvanuo na društvenim mrežama, vidi se kako Micić sedi pored Nikole Topića, najvećeg Zvezdinog talenta, dok peva navijačku pesmu zajedničku za navijače Crvene zvezde i Olimpijakosa.

Istovremeno, pesmu je pevao i Miloš Teodosić, lider Zvezde i bivši košarkaš Olimpijakosa.

Ovaj video-snimak oduševio je sve u Pireju, te je Olimpijakos objavio snimak slavlja na svom Instagram nalogu uz poruku: „Čestitamo braćo!“ Crvena zvezda je uzvratila zahvalnošću.

Miloš Teodosić, koji je prošlog leta prešao u Crvenu zvezdu i ostvario dečački san, ukrasio je ovu sezonu trijumfom u ABA ligi, nakon što je zimus osvojio i Kup Koraća. Nema sumnje, on će biti ključni igrač Zvezde i u sezoni 2024/25, preuzimajući ulogu organizatora i nosioca tima sa Malog Kalemegdana.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare