Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Ako je neko od ljubitelja košarke u Italiji hteo da odgleda do kraja meč Virtus Bolonje i Olimpije iz Milana, ostao je razočaran.

Tek što se košarka vratila na kanal „Rai Due“ u jednom od derbija Italije, na tri minuta pre kraja meč je prekinut prenosom zasedanja Skupštine.

Ovo je preneo novinar Emilijano Karšija, poznati košarkaški insajder koji je zato Italiju opisao kao zemlju „gde se neverovatne stvari dešavaju“.

„Posle godinu dana bez košarkaške utakmice, Virtus protiv Olimpije Milano se vraća na Rai Due… I tri minuta pre kraja ovo se desilo. Nema više košarke, već uživo iz parlamenta“, napisao je Karšija.

Za one koje zanima kako su prošli Aleksandar Đorđević, Stefan Marković i Miloš Teodosić koje je „prekinula“ Skupština, Virtus je poražen od Olimpije sa 73:68.

Teodosić je ubacio 12 poena za poraženi tim, imao je po šest skokova i asistencija, Marković je postigao šest poena, imao je isto toliko asistencija i pet skokova.

Miloša su u Virtusu ispratili Vins Hanter i Džulijan Gembl sa po 12 poena, dok je Marko Belineli stao na devet.

Kod pobednika je sa 18 poena prednjačio Kevin Panter, dok je Zek Lidej imao 16 poena, koliko i Šavon Šilds, dok je Serhio Rodrigez ubacio deset poena i imao je četiri asistencije.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar