Foto: Pedja Milosavljevic / StarSportphoto

Košarkaši Virtusa iz Bolonje pobedili su Trevizo u meču 12. kola italijanske Lige A sa 98:72, a najbolji pojedinac na parketu bio je Miloš Teodosić.

Ko zna šta bi se sada dešavalo sa Virtusom da pre 11 dana ovaj klub nije povukao svoju odluku da otpusti Aleksandra Đorđevića.

PROČITAJTE JOŠ:

U međuvremenu je tim iz Bolonje nanizao četiri pobede u ligi i Evrokupu, a turbulencije koje su bile neizdržive su izgleda splasle.

Teodosić je ubacio Trevizu 20 poena za 25 minuta i podelio je saigračima čak devet asistencija, a Amar Alibegović ga je ispratio sa 14 poena, koliko je imao i Vins Hanter.

Stefan Marković nije ubacio nijedan poen za 18 minuta, a imao je tri skoka i jednu asistenciju. U timu Treviza se istakao Dejvid Logan sa 19 poena i po tri skoka i asistencije.

Posle relativno tesne prve četvrtine u kojoj je Teo već imao devet poena, Virtus je do poluvremena otišao na plus 11 i vodio je 52:41.

Trevizo ni u nastavku nije imao rešenja za mnogo bolje procente šuta za tri poena, pa su trojke (12/25) i presudile u korist Virtusa.

Tim Aleksandra Đorđevića je upisao sedmu pobedu ove sezone, pa se uz četiri poraza nalazi na trećem mestu prvenstva, dok je Trevizu takođe u plej-of zoni sa pet pobeda i šest poraza.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar