Foto: Starsport

Kvalitetan kadar za oporavak crno-belih.

Iako je trebalo da bude izabrano novo rukovodstvo, još uvek nije poznato ko će predvoditi JSD Partizan u naredne četiri godine nakon brojnih skandala, ali se čini da je Ostoja Mijailović više nego spreman da se sa svim problemima „uhvati u koštac“.

PROČITAJTE JOŠ...

Mijailović je nakon veoma burnog dana na paralelno održanoj Skupštini JSD Partizan jednoglasno izabran za predsednika crno-belih, dok je struja koja podržava Milorada Vučelića ostala pri stavu da je njegova Skupština bila neustavna i najavila održavanje nove.

A iza Mijailovića se nalaze neki pravi velikani koji su pisali istoriju tima ih Humske.

Posebno zvučno je pet imena – Željko Obradović, Filip Filipović, Željko Tanasković, Andrea Arsović i Marko Nikolić.

Obradovićevo ime ne iznenađuje, s obzirom na to da je na Mijailovićevo insistiranje stigao u Humsku i započeo preporod crno-belih. Arsovićeva je dugo godina član Partizana, čak šest puta je birana za najbolju sportiskinju Partizana (od 2012. do 2018).

Filip Filipović je, nakon aktiviranja u upravi vaterpolo kluba Partizan, odlučio da se aktivira i u upravi crno-belih, pa je jedno od najzvučnijih imena u ovom sazivu, dok će legendarni odbojkaš Željko Tanasković imati ulogu generalnog sekretara.

Tanasković je za crno-bele igrao osam godina, i osvojio dve titule prvaka Jugoslavije.

No, posebno je odjeknulo ime Marka Nikolića, bivšeg trenera fudbalera Partizana, koji je sa timom iz Humske osvojio poslednju titulu u sezoni 2016/2017, nakon čega je usledio petogodišnji post.

Pored njih, Upravni odbor JSD Partizan bi trebalo da čine Jovan Lazarević, Milan Pavlović, Predrag Mićić, Rajko Baltić, Ljubomir Grujić, Miloš Radovulović, Ilija Radulović, dok je mesto podpredsednika namenjeno Đorđu Višackom.

BONUS VIDEO Vazura otima ovlašćenja Ostoji Mijailoviću

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar