Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Košarkaški klub Partizan je za kraj godine predstavio kalendar za 2022. kojim je obeleženo sećanje na najveći uspeh kluba kada je pre tri decenije postao šampion Evrope.

Svi koji su tada bili deo Partizanovog pohoda na evropsku titulu, dobili su mesto u kalendaru, a predsednik partizana Ostoja Mijailovć je kao glavni cilj oznčio povratak u Evroligu i osvajanje regionalne titule.

PROČITAJTE JOŠ

„Kako nemati tremu, kad govorimo pred ovakvim legendama, kao što su Željko, Divac, Tomašević, Paspalj… Kada napravim analizu 2021. godine, desile su se teške stvari, ali i pozitivne. Na kraju 2021. imamo dobre rezultate, kao i kvalitetan stručni štab koji može da vrati klub u Evroligu i oni će dati sve od sebe da to i učine“, počeo je Mijailović.

Na putu ka tome očekuje i veliku pomoć sa tribina.

„Naše kao navijačima je da im dajemo podršku. Ne samo da smo najveći klub i brend sa ovih prostora, nego na svim gostovanjima u Evropi imamo više navijača nego domaća ekipa“, zaključio je Mijailović, pre nego što je bio minut ćutanja za Dušana Ivkovića, Milenka Savovića, Bobana Petrovića i Mišu Tumbasa.

BONUS VIDEO Sjajna kontra Partizana i zakucavanje Dangubića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar