Foto: youtube.com

Etore Mesina nije bio previše dobro raspoložen posle utakmice Olimpija Milano - Bajern, iako je Bavarce deklasirao sa 75:51.

Uobičajeno je da na konferencijama za medije posle mečeva prvo govore treneri gostiju, ali Mesina nije želeo da čeka Trinkijerija, koji je kasnio 20 minuta.

Obratio se prvo PR-u svog kluba, a zatim i PR-u Bajerna, koji je ušao i video da je Mesina počeo obraćanje, zbog čega se požalio.

„Izvinite umoran sam i počeo sam konferenciju, želim da idem kući. Obično uvek čekam svoj red, sada sam sačekao 20 minuta i onda sam počeo. Ako vam se ne sviđa, možete da krenete kući i želim vam prijatan je… let“, rekao je Mesina.

Nije se tu zaustavio, rekao je da ima pravo da održi svoju konferenciju jer je gostima dao 20 minuta da se istuširaju i srede, a oni su se previše opustili.

„Sam meč bio je dobar, kada imaš 20 primljenih poena na poluvremenu, a 35 na kraju treće četvrtine, onda moraš da čestitaš igračima i kažeš da ih voliš, jer su radili kao ludaci“, pohvalio je Mesina tim.

Trinkijeri je čestitao.

„Čestitke Milanu, zaslužili su, bili su bolji u svakom aspektu meča, koncentraciji, pristupu, čvrstini, razumevanju igre. Ovakvi porazi se dešavaju, ne bi trebalo da ih bude, ali kada se dese, moraš da nađeš način da se što pre vratiš na pravi put“, naveo je Trinkijeri.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar