Foto: Srdjan Stevanović/Starsport

Partizan je doveo dugo očekivano pojačanje na poziciji centra i potpisao ugovr sa Matijasom Lesorom.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, trener crno-belih Željko Obradović nije želeo da govori o novom pojačanju.

„To morate da pitate gospodina Zorana Savića. Ja sam skoncentrisan na ove momke i bavim se stvarima poput utakmice sa Lokomotivom“, izjavio je trener crno-belih.

Partzan u sredu očekuju derbi meč dosadašnjeg toka Evrokupa na gostovanju Lokomitivi sa kojom će voditi borbu za prvo mesto i koja je smenila trenera posle porazaod Hambirga.

„Veliki izazov je pred nama, moramo da odigramo izvanredno ako želimo da pobedimo. Evidentno je da su oni promenili trenera posle poslednjeg kola u Evrokupu. Napravili smo skauting utakmice u VTB ligi. Isti su igrači, ali bilo je noviteta. Bavili smo se time, kao što se uvek bavimo svim detaljima za koje mislimo da su bitni i koji mogu da nam pomognu da dobijemo utakmicu. Igramo protiv tima koji ima izvanredne igrače na svim pozicijama. Napravljeni su da budu sledeće godine u Evroligi. Veliki je izazov pred nama, moramo da odigramo izvanrednu utakmicu ako želimo da pobedimo“.

Kevin Panter se vratio treninzima, ali su još dva igrača u problemu zbog povreda

„Panter se vratio, Trifunović ima povredu ruke, dok problema sa kolenom ima i Rodion Kuruc. U dogovoru sa doktorom i kondicionim trenerom ćemo danas posle treninga doneti odluku da li će putovati neko od njih sa nama“.

BONUS VIDEO Sjajna kontra Partizana i zakucavanje Dangubića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar