Nebojša Čović i Marijan Ristićević Foto:Srdjan Stevanovic/Starsport.rs/Filip Krainčanić/Nova.rs

Narodni poslanik u Skupštini Srbije Marijan Rističević našao se na meti navijača Crvene zvezde posle uvreda koje je uputio na račun Nebojše Čovića, prvog čoveka kluba s Malog Kalemegdana.

Zvezda je u petak uveče pobedila Partizan u polufinalu Kupa Radivoja Koraća sa 83:75 i plasirala se u finale gde u subotu od 21 sat ima zakazan meč sa Megom.

PROČITAJTE JOŠ:

Rističević je ispratio to polufinale i bio je nezadovoljan suđenjem na meču u kom je Partizan imao +18, pa je na kraju izgubio.

„Kakva ćokijevska mafijaška krađa. Ovo ne treba igrati“, rekao je Rističević, aludirajući na Čovića.

Kasnije je objavio i „skrinšot“ na kom se vidi odnos slobodnih bacanja dve ekipe i tu je video „tajnu kako lošijim šutem iz igre ubedljivo dobiti utakmicu“.

Sporio je i situaciju u kojoj je Branko Lazić branio Kevina Pantera u završnici utakmice.

„Ma Lazićeve lične sudije su nesebično dali Lesoru i Egzumu… On je ovde napravio tri faula koja mu nisu svirala“, kazao je Rističević, a na informaciju o tome ko sudi finale Zvezde i Mege, rekao da ga sudi Čović.

Zbog svega toga je dobio mnogo prozivki i uvreda u odgovorima, između ostalih da je „Partizan šampion u bežanju s terena“, da Rističević „ide da plače“ i još neke vulgarnije.

BONUS VIDEO: Autobus košarkaša Partizana stigao ispred hale u Nišu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare