Majls Bridžis
Foto: Screenshot Youtube Bleacher Report

Potpuno je izgubio živce u eliminacionom meču NBA lige.

Atlanta je ubedljivo savladala Šarlot sa 132:103, te joj je ostalo da savlada i Klivlend i tako preko plej-in turnira izbori mesto u plej-ofu NBA lige.

PROČITAJTE JOŠ

I dok je srpski košarkaš Bogdan Bogdanović imao razloga za slavlje, Majls Bridžis je doživeo pravo pomračenje uma.

Bili su nervozni igrači Šarlota, ali je svaku kočnicu izgubio Bridžis koji nakon jedne blokade (kada mu je suđen i faul) želeo da se pobije sa sudijom. Hvatali su ga saigrači i ljudi sa klupe Šarlota, a onda je isključen, pa je morao u svlačionicu.

Nije se smirio ni dok je išao ka svlačionici, pa je prilikom izlaska sa parketa naseo na provokacije jednog navijača. Gađao ga je štitnikom za zube, promašio je, a tim predmetom je pogodio u glavu jednu devojčicu koja je bila u potpunom šoku.

Sve se izdešavalo sredinom četvrte deonice, a naseo je na provokacija navijača. Nakon svega mu je bilo žao šta je uradio jer je video snimak incidenta.

„Gađao sam čoveka koji je vikao na mene i pogodio sam devojčicu. To je neprihvatljivo sa moje strane i preuzimam punu odgovornost. Nije to način na koji se ja ponašam, zna to svako ko me poznaje“, poručio je Bridžis.

Direktno se izvinio i navijačici.

„Bio sam emotivan, frustiran i reagovao sam loše. Nadam se da mogu da stupim u kontakt sa njom, da joj se izvinim uživo i da učinim nešto lepo za nju. Iznervirale su me odluke sudije, izgubio sam živce i pogrešio sam“, reči su Bridžisa.

BONUS VIDEO Bogdan Bogdanović o Kokoškovu i fijasku u kvalifikacijama

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar