Foto: Printscreen/Youtube

Mađarska košarkašica Livia Gereben, koja je početkom 2019. godine obolela od leukemije, vratila se na teren i počela da trenira.

Neverovatna, nesvakidašnja i predivna priča stiže iz Mađarske, a u centru pažnje našla se jedna košarkašica. I to potpuno opravdano!

PROČITAJTE JOŠ

Livija je u proteklih 12 meseci imala veliki broj intenzivnih tretmana, presađena joj je i koštana srž i sve to uticalo je da se ponovo nađe na parketu, pobedivši opaku bolest.

Suvišno je trošiti reči koliko je bilo njeno oduševljenje zbog takvog epiloga. Srećni su bili svi oko nje.

„Osećam se kao da sam došla kući. Bila sam toliko uzbuđena da gotovo nisan ni spavala. Jako sam se radovala što ću ponovo videti saigračice pošto ove godine skoro nikoga nisam videla“, poručila je Gereben.

Njen klub Seksard ponudio joj je novi ugovor i ona bi uskoro trebalo da odigra prvu utakmicu posle duže pauze. Naravno, ova borbena devojka, koja je prošla verovatno identičan tretman kao srpski trener Siniša Mihajlović, i dalje je pod budnim okom lekara i mora da se pridržava striktnih mera izdatih od strane doktora.

Livia Gereben je upisala veliki broj nastupa za Mađarskku, oprobala se i u turnirima „3 na 3“, baš kao i na Evropskom prvenstvu.

View this post on Instagram

I’m thankful to be here again?????

A post shared by Lívia Gereben (@gerebenlivi) on

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram