Luka Mitrović/Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Zadovoljan je košarkaš crveno-belih.

Košarkaš Crvene zvezde Luka Mitrović pričao je o povredi koja ga muči pred meč sa Olimpijakosom u 15. kolu Evrolige.

Pročitajte još

„Bilo je nezgodno budući da je u pitanju povreda oka. Nije dugo trajalo, ali osetile su se posledice. Hvala Bogu, ostavio sam to iza sebe“, rekao je Mitrović.

Pošto je Argentina osvojila Mundijal, razlog za slavlje su imali Zvezdini košarkaši Luka Vildoza i Fakundo Kampaco, ali Mitrović je otkrio da Vildoza još uvek nije „častio“, zbog pobede.

Usledilo je pitanje kakvi su utisci o Fakundu Kampacu, nakon što je Argentinac došao u redove crveno-belih.

„Tek je došao. Nedavno smo imali svi zajedno prvi trening, još uvek se upoznajemo. Radujem se što je tu i jedva čekam da zaigramo.“

Foro: Srdjan Stevanovic/Starsport

Kampaco je u NBA ligi delio svlačionicu sa Nikolom Jokićem, ali i Lukom Dončićem, te je jedno od pitanja bilo da li Argentinac već priča srpski jezik.

„Nisam ga čuo još uvek. Za sada samo španski, ali ima vremena, naučićemo ga“, našalio se Mitrović.

O narednom Zvezdinom protivniku u Evroligi Olimpijakosu, Luka je imao samo reči hvale.

KK Crvena zvezda, KK Žalgiris
KK Crvena zvezda, KK Žalgiris; Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

„Sasvim sigurno jedna od najkvalitetnijih ekipa u Evropi, već dve sezone igraju vrhunski. To je ta ista baza igrača. Dobro se poznaju, igraju kao po automatizmu. I vezanih očiju bi znali gde se ko nalazi. Biće teško, izuzetno su čvrsti, posebno na domaćem parketu što pokazuju i neki njihovi prethodni rezultati u Atini. Znamo otprilike šta nas čeka, nadam se da ćemo uspeti adekvatno da odgovorimo“, rekao je Mitrović i dodao:

„Oni su popunjeni na svakoj poziciji. Jako dobro se zna ko šta radi. Utrenirani su, moraćemo mnogo da radimo da bismo ih pobedili“, zaključio je Mitrović.

BONUS VIDEO Fakundo Kampaco stigao u Beograd

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar