Foto: AP Photo/Jack Dempsey

Slovenački košarkaš Luka Dončić kaže da nije zadovoljan kako igraju Dalas Maveriksi, jer su poraženi od Jute Džez 120:101.

Taj rezultat je opisao kao „užasan“ jer je bio sedmi izgubljen meč u poslednjih devet odigranih, mada je Dončić u njemu imao 25 poena, šest skokova i sedam asistencija.

PROČITAJTE JOŠ:

„Nema mnogo toga da se kaže, nikad se nisam ovako osećao. Moramo da uradimo nešto. Jer, ovo ne izgleda dobro. Moramo da istupimo, pričamo međusobno i počnemo da igramo mnogo bolje. Uglavnom se svodi na trud“, rekao je Dončić.

Njegov tim je tri godine odsustvovao iz doigravanja, Slovenac je tamo vratio ekipu Dalasa. Poraženi su od Los Anđeles Klipersa jesenas, a sada imaju skor 8-11 koji ne obećava plej-of.

Takođe, Slovenca ne zanimaju ni povrede i izostanci igrača poput Dvajta Pauela, Maksija Klebera, Dorijana Fini-Smita i Džoša Ričardsona.

„Rekao bih da sada sve izgleda kao da nas baš briga hoćemo li pobediti. Iskreno. Ima mnogo stvari gde moramo da se popravimo i znam da hoćemo. To je sve što je bitno“, rekao je Dončić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar