Foto: Tanjug/AP Photo/Hector Amezcua

Ludo NBA veče priređeno je uz brojne trejdove, a zvezda noći u Americi bio je Foks iz Sakramenta, koji je pobedio Voriorse sa 141:119.

PROČITAJTE JOŠ

„Eksplodirao“ je Foks i ubacio čak 44 poena u kalifornijskom derbiju, parirao mu je Vigins sa 26 poena i 10 skokova.

Holms je još briljirao u Sakramentu, sa 25 poena i 11 skokova uz šut 10/14, dobro se pokazao i naslednik Bogdana Bogdanovića, Tajris Haliberton sa 21 poenom (6/7 za tri).

Alen Smailagić imao je skromna dva i po minuta i nije imao učinak, a Voriorsima je nedostajao i Stef Kari u ovom meču.

Kingsi nisu imali milosit, pred kraj treće deonice su došli do balansa od +20, koji su držali do samog kraja utakmice, za niz od tri pobede – sa druge strane, Voriorisi su vezali tri poraza.

Tajris Haliberton je posebno počeo da se ističe, u pitanju je momak koji je draftovan i zbog kog su Kingsi rešili da se oproste od Bogdanovića.

U poslednjih šest mečeva, Kingsi imaju 5-1 kada je on bio starter, zbog povrede Marvina Beglija, iskoristio je svoju šansu i potpuno se razigrao.

Lejkersi su u krizi, vezali su četiri poraza, pokazalo se da tim bez Dejvisa i Džejmsa nema kalibar da se nadigrava u NBA.

Šampioni su izgubili od Filadelfije, koja nije imala Embida na raspolaganju, ali jeste Grina, strelca 28 poena (osam trojki).

Kuzma je predvodio Lejkerse sa 25 poena, Herel i Šruder su imali po 20, ali to nije bilo dovoljno i Denver bi uskoro mogao da preskoči Lejkerse na tabeli Zapada.

Klipersi su pobedili Sparse uz 28 poena Džeksona i dabl-dabl Džordža (24 poena, 13 skokova), Portlandov heroj pobede nad Majamijem je Mekolum sa 35 poena.

Berks je Niksima doneo trijumf sa 27 poena, Bil je parirao u dresu Vašingtona sa 26, a Deni Avdija je imao skromnih 11 minuta, to mu je donelo blokadu i dva skoka uz četiri promašaja iz igre.

NBA liga, rezultati

Majami – Portland 122:125

Niksi – Vašington 106:102

Spars – Klipers 85:98

Lejkers – Filadelfija 101:109

Sakramento – Voriors 141:119

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar