Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Košarkaši Crvene zvezde krenuli su u subotu oko 10 časova autobusom iz Minhena ka Kopru, gde ih u nedelju (17) očekuje meč 6. kola ABA lige sa Primorskom.

Ekipa Saše Obradovića odigraće meč regionalne lige samo 40 časova nakon teške utakmice Evrolige na gostovanju Bajernu.

„Primorska je tim koji je pretrpeo velike promene u odnosu na prošle sezone, pa i sa te strane treba posmatrati da nisu iskazali pravi potencijal. To je tim u kome ima dobrih igrača, imaju svoju ideju u igri, i miks su iskusnih i mladih igrača koji žele afirmaciju“, rekao je Obradović i dodao:

PROČITAJTE JOŠ

„Očekujem da će u nastavku sezone sigurno igrati bolje bez obzira na sadašnji pogled na tabelu, a na nama je da odigramo ozbiljno ovaj meč uz puno poštovanje protivnika i dođemo do bodova“.

Krilni centar Marko Jagodić-Kuridža svojevremeno je sa velikim uspehom nosio dres Primorske, ali od tada mnoge stvari su se promenile u redovima ekipe iz Kopra.

„Za Kopar i Primorsku me vezuju lepe uspomene, nije to ove sezone tim iz nekog prethodnog perioda, ali zaslužuju poštovanje, s druge strane nije lako igrati utakmice u kojima ste proglašeni velikim favoritom. Tu ima dobrih igrača, imaju kvalitet, nemaju šta da izgube i moraćemo da odigramo vrlo ozbiljno ako želimo da nastavimo da pobeđujemo u ABA ligi“, poručio je Jagodić-Kuridža.

Odmah nakon meča u Kopru, crveno-beli se autobusom vraćaju za Beograd, gde će u ponedeljak imati vremena samo da odrade trening, a već u utorak sledi put u Lion na odloženu utakmicu Evrolige sa Asvelom.

„Jasno je da smo favoriti u ovoj utakmici, bez obzira na to što smo odigrali težak meč u Minhenu, i što nas ovaj očekuje već u nedelju popodne. Ušli smo u izuzetno težak ritam, ali ćemo se truditi da sve izdržimo na pravi način“, dodao je Jagodić-Kuridža.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar