Foto: KK Crvena zvezda

Džordan Lojd, bek Košarkaškog kluba Crvena zvezda, nije krio oduševljenje zbog načina na koji su ga dočekali navijači crveno-belih.

Ogroman broj poruka na društvenim mrežama ga je malo iznenadio, ali kako sam ističe, predstavlja mu ogroman motiv da svaki trening i utakmicu dočeka još motivisanije.

PROČITAJTE JOŠ

„Od trenutka kada sam potpisao ugovor dobio sam baš mnogo novih pratilaca na društvenim mrežama i svakodnevno dobijam poruke. Želim samo da se zahvalim svima, osećam ljubav od prvog dana, što me motiviše da svemu pristupim još snažnije dok nastupam u Crvenoj zvezdi. To me sve uzbuđuje, znam da imam sjajne navijače uz sebe i jedva čekam da zaigram“, rekao je Lojd za klupski sajt.

Doskorašnji član Valensije prisetio se i prošlogpodišnjeg boravka u Beogradu, odnosno duela sa crveno-belima u Evroligi.

„Sećam se te utakmice veoma dobro jer se sat pokvario u prvoj četvrtini i rešavanje je trajalo praktično sat vremena. Publika je bila zaista neverovatna, a atmosfera čudesna. Sećam se da je sve vreme bilo jako glasno u dvorani i bilo je veoma teško, da su navijači bilo veoma aktivno uključeni u igru, uprkos tim tehničkim poteškoćama. Veoma sam uzbuđen što ću igrati za takve navijače i biti deo takve dobre atmosfere“, rekao je Lojd za kluspki sajt

PROČITAJTTE JOŠ Crveno-beli potvrdili pojačanja, od utorka na Kopaoniku

Potom se okrenuo ciljevima za narednu sezonu.

„Stvarno sam uzbuđen novom ulogom u novom timu. Osećam da imam još mnogo da pokažem, napredujem na evroligaškom nivou. Ovo je sjajna sredina za mene da to i postignem. Pobede su nešto u čemu želim da doprinesem. Razgovarao sam sa trenerom nekoliko puta pre nego što sam stigao i on je uzbuđen zbog stvari koje mogu da uradim na terenu. Mislim da ću biti veoma agresivan u odbrani i napadu, diktirati tempo i kreirati za saigrače. Želim da budem prilično raznovrstan na terenu“, sa optimizmom je najavio Lojd.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar