Foto: Starsport

Vlado Šćepanović, strateg Partizana, nije štedeo kritike na račun njegovih izabranika posle poraza od Burža u 5. kolu Evrokupa (89:76).

„Nemam mnogo šta da kažem. Rival je pokazao da više želi pobedu i zasluženo je slavio. Nemam objašnjenje, samo čestitam Buržu“, izjavio je Šćepanovič i nastavio:

PROČITAJTE JOŠ

„Neke stvari su mi sad mnogo jasnije. Posle onakve utakmice protiv Cedevita Olimpije i priče da rival ne sme da se potceni, da su Francuzi sastavljeni od ozbiljnih individualaca, kao i da nismo tim koji može napadačkim kvalitetima da pobedi bilo koga, dogodilo se ovo. Svi mislimo da smo bolji nego što jesmo, a ova utakmica je igračima pokazala da nisu baš tog kvaliteta da bi mogli da igraju ležerno i da pobede. Ova ekipa može da pobedi jedino ako ostave srce i čitavu energiju na terenu. Večeras mislim da nismo imali ni srce ni energiju. Francuski klub nam je održao čas kako se voli klub. Na terenu se pokazuje kako se voli klub, a ne u intervjuima, pričama, hvaljenjem navijača, slikama na Instagramu i udaranjem u srce. Teren je merilo“.

Šćepanović se osvrnuo i na podatak da su crno-beli izgubili čak 13 lopti.

„Oslabljeni smo od početka godine. Nisam čovek koji traži alibi. Imamo 12 igrača u sastavu, svi oni su prvotimci i sa razlogom su tu. Čak 13 izgubljenih lopti meni govori da smo potcenili protivnika, očekivali da će neko da nas pusti da damo koš. Pa to ni Lejkersi ne mogu sebi da dozvole. Opet, svu krivicu preuzimam na sebe. Klub me je doveo i klub je tu da odluči da li ostajem ili ne. Potpuno mirne savesti sedim na trenerskoj stolici. Uvek ću stati ispred igrača i sve kritike preuzeti na sebe, nisam čovek koji se krije. Teško je, trener je uvek najviše kriv, ali moramo da vidimo malo i kako se ta ljubav prema klubu ispoljava“, kazao je strateg Partizana.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar