Foto: Instagram / Lisa Ann

Lisa En, poznata glumica iz filmova za odrasle pomno prati šta se dešava u svetu NBA lige.

Za nju se već dugo zna da prati i voli da juri NBA igrače. Zna se i da prati NBA draft zbog mladih igrača koji joj se potencijalno svide, ali je poznato i da je godinama bila u internet pretragama među Srbima.

Ovog puta je donekle obrnuto, pa Lisa pomno prati šta u NBA radi jedan Srbin, Nikola Jokić koji je svoj tim odveo do prednosti od 1-0 u velikom finalu protiv Majamija.

PROČITAJTE JOŠ

Nije propustila da se nađe na tom meču Lisa, i imala je priliku da uživa u sjajnoj igri Nagetsa.

Pedesetjednogodišnja Lisa je u svom podkastu pričala o Denveru i kaže da se niko nije nadao „metli“.

„Niko od nas nije verovao da će se serija tako brzo završiti. Malo je čudno i bizarno. Kada su Lejkersi bili na 0:3, pomislila ‘Šta se dešava?’. A sada Nagetsi imaju devet dana za odmor, što će im i te kako pomoći u finalu. To je najviše slobodnog vremena koje su imali još od Ol-stara, možda čak i predsezone“, rekla je Lisa En o timu iz Kolorada.

Verovatno jedna od najpopularnijih glumica za odrasle odranije priča da voli da se zabavlja i spava sa poznatim sportistima jer kako kaže, „zna da je neće uhoditi ili pretući“.

View this post on Instagram

A post shared by Lisa Ann (@thereallisaann)

View this post on Instagram

A post shared by Lisa Ann (@thereallisaann)

BONUS VIDEO Denver razbio Majami i moćno krenuo pohod ka tituli: Jokić stigao do istorijskog tripl-dabla, Jović debitovao u finalu NBA lige

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar