Foto: Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

Košarkaši Los anđeles Lejkersa doživeli su potpuni debakl na svom terenu pošto su ih Nju Orleans Pelikansi razbili rezultatom 123:95.

Skup zvezda i legendi NBA lige se tako ispostavio kao potpuni fijasko. ŠamPion od pre dve godine visi i za mesto u plej-ofu, a dolazak Rasela Vestbruka i Karmela Entonija koji su se pridružili Lebronu Džejmsu i Entoniju Dejvisu nije promenilo ništa.

PROČITAJTE JOŠ

Lejkersi su pobedili samo jednom na poslednjih šest utakmica i nalaze se na devetom mestu u Zapadnoj konferenciji koje vodi u plej-in, ali ovim tempom bi mogli i to da izgube.

Ekipa Nju Orleans je početkom poslednje deonice imala čak i 32 poena prednosti a koš Lejkersa su zatrpalvali Si Džej Mekalum sa 22 poena, Brendon Ingram sa 19, koliko je postigao i Jonas Valančijunas.

Lebron Džejms je za Lejkerse postigao 32 poena, a pratio ga je Rasel Vestruk sa 16 poena, ali je šutirao 5/14 uz samo jednu asistenciju.

Nju Orleansu je ovo druga vezana pobeda, pa hvata priključak za Lejkerisma iPortlandom, timovim koji su na mestima koja vode u plej-of u Zapadnoj konfrerenciji.

BONUS VIDEO Trojka Dobrića u poslednjoj sekundi prvog poluvremena

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar