Foto: Peđa Milosavljević

U Prokuplju je odjeknula vest da je Dragan Labović uhapšen, jer je reč o čoveku kojeg većina poznaje u ovom gradu.

PROČITAJTE JOŠ

Kako kažu njegov prijatelji, Labović je imao problema, nije mogao da prihati da više nije profesionalni košarkaš, a bio je i u finansijskim problemima.

„Letos se definitivno nastanio u Prokuplju. Stalno smo bili zajedno, čak i juče. On je odličan drug, nikada ovde nije pravio probleme i svi ga vole. Ovo je njegov grad, ali znam da je imao finansijskih problema i da su mu čak isključili struju u lokalu koji ima u prizemlju kuće u kojoj živi. Sam mi se požalio. Taj deo sprata je njegov, a lokal je prazan“, kaže osoba koja dobro poznaje Labovića.

Kada se definitivno nastanio u Prokuplju pre par meseci, kako je tada pričao prijateljima, rešio je da promeni život i krene iz početka. Počeo je da pomaže u lokalnom KK Topličanin kao službeni predstavnik.

„To je bio veliki podstrek za klince, svi ga znaju. Dobro se snašao, na kraju u Prokuplju je i krenuo sa košarkom kao mali“, dodaju naši sagovornici.

Nikada nije imao nijedan ispad, niti sukob u ovoj sredini, ali se pominje da je dok je živeo u Beogradu, ranijih godina, imao sporadične sukobe.

„On je živa vatra, vrlo dinamičan i očito da je nešto mnogo uticalo na njega da se ovako povuče i vrati. Ko zna šta je u pitanju, ali mislim da je krenuo da rešava to. Zato me je šokiralo ovo što sam čuo“, kaže još jedan Labovićev prijatelj.

BONUS VIDEO Obradović čestitao igračima Zvezde i reakcija Radonjića na pobedu u derbiju 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar